Πληροφορίες αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΗ / ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όταν η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 50 ευρώ δεν θα επιβαρυνθείτε με έξοδα αποστολής πουθενά στην Ελλάδα. Για παραγγελίες κάτω των 100 € τα έξοδα αποστολής είναι 4,50 € εξαιρουμένων των δυσπρόσιτων περιοχών.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Όλα τα προϊόντα που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.storyb.gr είναι σε απόθεμα επαρκή για να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών μας. Η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Για τη διευκόλυνσή σας και την ταχύτερη παράδοση της παραγγελίας σας, παρακαλούμε δηλώστε τον κωδικό παραγγελίας και την παραγγελία
όνομα που δόθηκε όταν δημιουργήθηκε. Για να ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής των προϊόντων μετά από κατάθεση σε τράπεζα, θα πρέπει να εμφανιστεί
το ποσό που κατατέθηκε στον εταιρικό λογαριασμό και προσδιορίστε τα στοιχεία. Αυτή η διαδικασία απαιτεί τη συνεισφορά της μεμονωμένης τράπεζας και ως εκ τούτου ενδέχεται να καθυστερήσει τη διαδικασία αποστολής των προϊόντων.

Καθυστέρηση αποστολής προμηθευτή:
για να σας προσφέρουμε ποικιλία και ανταγωνιστικές τιμές, παραγγείλετε τα προϊόντα μας από μια μεγάλη λίστα προμηθευτών, Ελλήνων και ξένων. Ωστόσο, συμβαίνει συχνά μια παραγγελία να καθυστερήσει στη χρέωση ή την αποστολή. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα ρωτήσουμε αν θέλετε
Παραδώστε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή αντικαταστήστε το με άλλο που προτείνουμε. Θα στείλουμε αυτό το είδος αμέσως μετά την παραλαβή στις αποθήκες μας.

Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη αφαιρεθεί και δεν είναι διαθέσιμο :
τα προϊόντα που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος συχνά έχουν ως αποτέλεσμα να ανακοινώνουν ότι αφαιρούν ορισμένα προϊόντα χωρίς προειδοποίηση. Και σε αυτή την περίπτωση, ο άνθρωπος της «παρέας» θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας δώσει εναλλακτικές.

Όταν συμβαίνουν ακραία καιρικά φαινόμενα ή απεργίες και γενικά σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας που επηρεάζουν την ομαλή μεταφορά και παράδοση.
Τέλος, σε κάθε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί σας (τηλεφωνικά ή μέσω email) για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, σχετικά με την παραγγελία ή την πληρωμή σας. Για παράδειγμα, όταν τα στοιχεία που καταχωρίσατε δεν ενημερώνονται σωστά. Σε κάθε περίπτωση είμαστε στη διάθεσή σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.storyb.gr.