Ασφαλής πληρωμή

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

- ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ. (Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται δεκτές μόνο VISA, MAESTRO, ELECTRON, MASTERCARD, DINERS.
Πληρωμή με μετρητά / πιστωτική κάρτα στο κατάστημα:
-Πληρωμή με PayPal.
-Viva Payments
-Πληρωμή με αντικαταβολή:
Κάντε τις αγορές σας και πληρώστε με την παραλαβή στον υπάλληλο της Courier. Η χρέωση είναι 2 € ανά αποστολή.
-Πληρωμή με κατάθεση σε μετρητά.
Ακολουθώντας τις οδηγίες για την αγορά σας, επιλέξτε Τραπεζική Κατάθεση ως τρόπο πληρωμής.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

Δικαιούχος: Story B Style & Fashion IKE
Αριθμός μητρώου: 5700086360829
IBAN: GR76 0172 7000 0057 0008 6360 829
Μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεσή σας, στείλτε το αντίγραφο πληρωμής στο: info@storyb.gr, για περισσότερες άμεσες πληροφορίες και αποστολή της παραγγελίας σας. Για τη διευκόλυνσή σας και την ταχύτερη παράδοση της παραγγελίας σας, παρακαλούμε συμπεριλάβετε στο αποθετήριο τον κωδικό παραγγελίας και το όνομα που δόθηκε κατά τη δημιουργία της. Για να ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής των προϊόντων μετά την κατάθεση σε τράπεζα, θα πρέπει να εμφανίζεται το κατατεθειμένο ποσό στον λογαριασμό της εταιρείας και να ταυτοποιούνται τα στοιχεία. Αυτή η διαδικασία απαιτεί τη συνεισφορά της μεμονωμένης τράπεζας και ως εκ τούτου ενδέχεται να καθυστερήσει τη διαδικασία αποστολής των προϊόντων.

Για βαριά και ογκώδη αντικείμενα που θέλετε να σας παραδώσουμε η αποστολή γίνεται αποκλειστικά με πρακτορείο αποστολής, το οποίο δεν δέχεται αντικαταβολή. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να επιθυμείτε αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση λόγω του όγκου της παραγγελίας.