Ασφαλείς Πληρωμές

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

-Πληρωμή με πιστωτική κάρτα. (Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται δεκτές μόνο VISA, MAESTRO, ELECTRON, MASTERCARD, DINERS.
Πληρωμή με μετρητά/πιστωτική κάρτα στο κατάστημα:
-Πληρωμη με PayPal.
-Viva Payments
-Πληρωμή με Αντικαταβολή:
Πραγματοποιείστε τις αγορές σας και πληρώστε κατά την παραλαβή σας στον υπάλληλο της εταιρίας Courier. Η αντικαταβολή επιβαρύνεται με κόστος €2 ανά αποστολή.
-Πληρωμή με κατάθεση μετρητών.
Ακολουθώντας τις οδηγίες για την αγορά σας, επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής την Κατάθεση σε Τράπεζα.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
Δικαιούχος: Story B Style & Fashion IKE
Αρ.Λογ: 5700086360829
IBAN: GR76 0172 7000 0057 0008 6360 829
Όταν ολοκληρώσετε την κατάθεση, στείλτε το αντίγραφο πληρωμής στο e-mail : info@storyb.gr , για πιο άμεση ενημέρωση και αποστολή της παραγγελίας σας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την ταχύτερη αποστολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε στο καταθετήριο να αναγράφεται ο κωδικός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο που δόθηκε κατά την δημιουργία της. Για να ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής των προϊόντων έπειτα από κατάθεση σε τράπεζα, θα πρέπει να εμφανιστεί στον λογαριασμό της εταιρίας το ποσό που κατατέθηκε και να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων. Η συγκεκριμένη διαδικασία απαιτεί τη συμβολή της εκάστοτε τράπεζας και για το λόγο αυτό ενδέχεται να καθυστερήσει η διαδικασία αποστολής των προϊόντων.
Για βαριά και ογκώδη αντικείμενα που θέλετε να σας παραδόσουμε η αποστολή γίνεται αποκλειστικά με πρακτορείο μεταφορών, το οποίο δεν δέχεται σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή. Σε περίπτωση όμως που εξακολουθείτε να επιθυμείτε παράδοση με εταιρεία courier θα υπάρξει επιπλέον χρέωση που προκύπτει από τον όγκο της παραγγελίας.